We kennen ze allemaal wel! Die leuke statische stickertjes die je in de auto of gewoon thuis op het raam kon plakken! Je was er uren zoet mee en hele verhalen werden op het raam afgespeeld.

Daarom nu de statische raamstickers boerderij. Leuke boerderij stickers om mee te spelen. En waar je het boerderijleven na kan spelen! 

Er zullen nog meer thema's volgen dus houd het in de gaten.

Hoe plaats je de stickers: Eenvoudige instructies

Het aanbrengen van de statische raamstickers grachtenpandjes is eenvoudig en snel. Maak het raam vochtig, plaats de stickers en haal ze er later weer af. Bewaar ze op de drager, afgesloten en liggend om kreuken te voorkomen. Zo kun je ze eenvoudig hergebruiken en blijven ze in goede staat.

Mapje voor raamstickers: Houd jouw stickers netjes bij elkaar

Wil je jouw verzameling raamstickers netjes bij elkaar houden? Dan is het handige mapje voor raamstickers een slimme keuze. Zo raak je de stickers niet kwijt en blijft alles netjes opgeborgen. Het mapje is gemakkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in beslag.

Let op: Verstikkingsgevaar voor kinderen onder de 3 jaar

Hoewel de statische raamstickers boerderij veilig zijn voor gebruik op ramen, is het belangrijk om op te letten met kinderen onder de 3 jaar. Vanwege het verstikkingsgevaar mogen kinderen onder de 3 jaar niet zonder toezicht met de stickers spelen. Houd de stickers daarom buiten het bereik van kleine kinderen.