gepersonaliseerde producten

De producten die gepersonaliseerd zijn, zijn met vinyl beplakt. Een sterk materiaal, kan zeker tegen een stootje maar het is ook goed om er voorzichtig mee om te gaan. Als je iets wilt afwassen waar vinyl op zit, doe dit dan in een lauwwarm sopje en gebruik geen afwasborstel en zet geen druk op de sticker. De warmte en wrijving vind het vinyl over hat algemeen niet fijn! Doe het niet in de vaatwasser, dan heb je kans dat het los laat.

Let op met kinderen van onder de 3 jaar! Het blijft een sticker en kan met spelen loslaten en dus verstikkingsgevaar geven.

 

Statische raamstickers

Wat zijn die statische raamstickers toch makkelijk! Elk jaar of elk moment weer te gebruiken. Toch kan het zijn dat ze op een gegeven moment iets minder kunnen plakken. Dit kan komen dat er stof aan de sticker blijft plakken en dus niet meer goed contact maken met het raam. Was de stickers even met een sopje met afwasmiddel, dep ze voorzichtig droog en ze zijn weer klaar voor gebruik.

De drager is ideaal om de stickers te bewaren, dus gooi deze niet weg! Heb je de drager nou toch weg gedaan, kan je een plastic hoesje gebruiken om ze op te plakken, of als je de beschikking hebt tot een lamineerapparaat dan kan je een velletje lamineren en daar de stickers op plakken.